M+SD…

 

Foto: Kävlinge AK från vårmarknaden 180421 i Lödde centrum

Vad kommer Moderaterna i Kävlinge att göra?

Vi kan nu läsa i SDS och Valet 2018 att Moderaterna i Staffanstorp är öppna för ett samarbete med Sverigedemokraterna efter valet.

Att vara öppen med förutsättningarna innan ett val är det väljarna efterfrågar. Men är detta något som alla Moderater är beredda att göra? Hur ställer sig tex Kävlinges Moderater till detta? Vad kommer det att innebära för Kävlinges kommuninvånare? En röst på Moderaterna blir en röst på Sverigedemokraterna – eller? Hur det än är om ett samarbete påbörjas kommer alla berörda partier att kräva att just deras ideologiska vallöften genomförs. Är Moderaterna beredda på att släppa fram Sverigedemokraterna i förhandlingarna om fördelningen av kommunens resurser? Då tycker vi att det inte är mer än rätt att vi får reda på det innan valet!

/Socialdemokraterna Kävlinge

facebook Twitter Email