Ordförande

Då var 2022 snart slut och vilket år vi har haft inom partiet. En kort tillbakablick på det gångna året vad som hänt inom Socialdemokraterna i Kävlinge. 

I januari valde vi ny partiföreträdare som tillträder den 1 januari 2023. Vi valde nya gruppledare som också skulle kandidera till ordförandeposterna i respektive nämnd. Vi hade i mars vårt sedvanliga årsmöte och sedan laddade vi upp för 1-majaktiviteterna som för första gången på många år kunde genomföras. Vi var många som tågade och firade denna dag. Det blev också lite smygstart på vår valrörelse för 2022.

Under perioden juni till 5 september kampanjade vi runt hela kommunen. Vi var på både vårmarknad och höstmarknad. Vi har nog aldrig delat ut så mycket material, mött så många väljare och knackat så mycket dörr som vi gjorde under denna valrörelse. Tyvärr så nådde vi inte fram till vårt önskade mål, men jag vill trots detta tacka alla er som gav oss er röst under valet 2022. 

Vi fick elva mandat och tappade ett mandat. Vi kommer att kämpa vidare och vi tror på den Socialdemokratiska politiken och vi kommer göra allt vi kan för att lyssna vad ni väljare vill och vad vi som parti kan göra för er väljare.

Jag vill tacka alla partikamrater som arbetat med valet under det gångna året. Jag vill också rikta ett stort tack till Catrin Tufvesson som under åtta år varit partiföreträdare och oppositionsråd. Ett stort tack och lycka till med framtida arbeten. Jag vill också rikta ett stort tack till er väljare som röstade på oss!

Ett Gott Nytt år!     

GÖR SKILLNAD-ENGAGERA DIG!
Bli medlem idag


PS
Är du mellan 15 och 25 och brinner för samhällsfrågor hör av dig till mig!
ingvar.willexberg@socialdemokraternakavlinge.se
DS

facebook Twitter Email