Minnesord över Jan Svensson

Kävlinge Arbetarekommun beklagar att vår partikamrat Jan Svensson har gått bort efter en lång tids sjukdom.

Jan har under många år varit engagerad och drivande i partiet, både som ordförande i Arbetarekommunen och Furulunds S-förening. Jan har även haft kommunala uppdrag där det mest framträdande är att vara vår ordförande i Miljö- och byggnadsnämnden. Jan var även under många år fackligt engagerad.

Jan har genom hela sin gärning drivits av sin vilja att förverkliga de socialdemokratiska idealen. Jan hade förmågan att tänka på andra och deras behov. När vi andra glömde miljöaspekten var Jan den som påminde oss om vikten av att ta hand om vår natur.

Vi är många som kommer att sakna Jan och hans brinnande engagemang.

Våra tankar går till Ulla och familjen ?

/Kävlinge Arbetarekommun

facebook Twitter Email